Kategori: Güncel Haber |
614 Yorum |
54718 Okunma |
Yazan: oberhausen | 30 Haziran 2007 18:21:42
Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Barış Akarsu'nun arkadaşı 2 kişi öldü. Kazada ''Akademi Türkiye''yarışması ile ünlenen şarkıcı Barış Akarsu da ağır yaralandı.Barış Akarsu'nun durumu ciddiyetini koruyor.Hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları durmuş vaziyette olan Barış Akarsu’nun tedavisine yoğun bakım servisinde devam ediliyor.
Kafatasında meydana gelen kırıklar ve beyin ödemi nedeni ile Akarsu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği ve durumunda bir değişiklik olmadığı bildirildi.
SEVENLERİ HASTANE ÖNÜNDE BEKLİYOR
Kazada ağır yaralanan Barış Akarsu’nun sevenleri ile yakınları ise Akarsu’nun tedavisinin yapıldığı Özel Bodrum Hastanesi’nin girişinde bekliyorlar.
Akarsu’nun sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen çok sayıda basın mensubu ve bazı televizyonlara ait canlı yayın araçları da hastane önünde.
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Şovmen Mehmet Ali Erbil ve sanatçı Haluk Levent Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.
Levent, sanatçı Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında bilgi almak ve yakınlarına manevi destek olmak amacıyla hastaneye geldiğini söyledi.
![]() |
| Kazada, otomobilde bulunan Nalan Kahraman ve Zeynep Koçak hayatını kaybetti. |
Beyin Cerrahı Abdullah Servet ise Akarsu’nun beyninde meydana gelen geniş ödemde herhangi bir gerileme olmadığını söyledi. Servet, “Ödem önleyici tedaviye devam ediyoruz. Şu an Akarsu’nun ameliyata alınması söz konusu değil” dedi.
![]() |
Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şoförü ise adliyeye sevkedildi. Şoför Halil İbrahim Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


[:^


biz napıcaz sensiz barıs
[:^]
sen hiç merak etme ama biz senide yasatıcaz sarkılarınıda akarsu ailesine bassaglıgı diyorum onlarda üzülmesin artık

ah abi ah anneni babanı ve tüm sevdiklerini neden bırakıp gittin
seni şimdiden çok özledik allah mekanını cennet eylesin ben senin büyük bir hayranınıdım bizi bırakıp gitti seni çok özleyeceğim allah mekanını cennet eylesin
barış abı mekanın cennet yerın nur olsun
barış abı oldugunde


seni hiç unutmayacağız
Yasal Uyarı:Yorumlarınızı yaparken imla kurallarına dikkat etmeniz ve eleştiri sınırını aşan yorumlarda bulunmamanız önerilir.Gelen okur görüşlerinin yayını otomasyona bağlı değildir, Haberkulesi.com editörleri tarafından onaylanmaktadır. Gündemin yoğunluğu nedeniyle, kimi zaman aşırı bir birikim söz konusu olabilmektedir. Bu sebeple görüşlerin yayını gecikebilmekle birlikte,imla kurallarına uygun,büyük harfler ile yazılmamış içerik ile hakaret ve tahrik unsuru içermeyen her görüş mutlaka değerlendirilmeye alınmaktadır. Haberkulesi.com okurlarından gerçekleşmesi muhtemel gecikmelerden dolayı özür diler, sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz.Yapılan yorumlardan,yorumu yapan okuyucu sorumludur.